DAIRY GRAINS® для м'ясної промисловості

Стандартизуйте смак м'ясних виробів та замініть нестабільні молочну сировину на натуральні молочні концентрати

Вирішення ключових викликів м'ясопереробки

🎯

Стандартизація смаку

Забезпечте постійний смак від партії до партії, незалежно від сезонних коливань якості молочної сировини

💰

Економічна ефективність

Повністю замініть сухе молоко та вершки без втрати смакових характеристик при дозуванні 0,2-0,5%

🛡️

Маскування присмаків

Ефективно нейтралізуйте небажані відтінки сої, крохмалю та низькосортної м'ясної сировини

Оптимальні дозування для різних категорій

Категорія продукту Дозування Рекомендований продукт Очікуваний ефект
Варені ковбаси, сосиски 0,3-0,5% Natural Butter Flavor 100
Dried Cream Extract
Молочний/вершковий смак, м'якість
Напівкопчені ковбаси 0,1-0,3% Sauteed Butter Flavor 10604 Підсилення м'ясного смаку
Делікатеси (шинка, балик) 0,2-0,4% Natural Butter Flavor 35K
Natural Cream Flavor 100
Ніжність, преміальність
Паштети, ліверні вироби 0,25-0,4% Natural Butter Concentrate 689 Кремова текстура, багатий смак
М'ясні напівфабрикати 0,15-0,35% Natural Butter Flavor 100 "Домашній" смак
Примітка: Тестуйте та комбінуйте дозування на вашому обладнанні - результати можуть варіюватися

Технологія внесення

1

Підготовка

Розчиніть інгредієнт у теплій воді (50-60°C) у співвідношенні 1:4

2

Внесення

Додайте на початку куттерування разом з водою та спеціями

3

Обробка

Дотримуйтесь стандартного технологічного процесу

4

Результат

Отримайте продукт з насиченим молочним смаком