При виробництві паст та спредів внесення відбувається разом із сухими інгредієнтами у водну фазу або при відновленні сухого молока при кімнатній температурі, при ретельному перемішуванні до пастеризації.
Дегустацію готового продукту рекомендується проводити не раніше, ніж на четверту добу після приготування, щоб дати можливість молекулам жирів та смакоароматичних інгредієнтів сформувати стійку структуру та остаточний смаковий профіль продукту.
При виробництві паст та спредів внесення відбувається разом із сухими інгредієнтами у водну фазу або при відновленні сухого молока при кімнатній температурі, при ретельному перемішуванні до пастеризації.
Дегустацію готового продукту рекомендується проводити не раніше, ніж на четверту добу після приготування, щоб дати можливість молекулам жирів та смакоароматичних інгредієнтів сформувати стійку структуру та остаточний смаковий профіль продукту.