sa
Спреди зі смаком натурального масла

Особливості внесення

При виробництві паст та спредів внесення  відбувається разом із сухими інгредієнтами у водну фазу або при відновленні сухого молока при кімнатній температурі, при ретельному перемішуванні до пастеризації.

Дегустацію готового продукту рекомендується проводити не раніше, ніж на четверту добу після приготування, щоб дати можливість молекулам жирів та смакоароматичних інгредієнтів сформувати стійку структуру та остаточний смаковий профіль продукту.

Кінцевий результат

  • Паста та спред зі смаком максимально наближеним до смаку натурального вершкового масла
  • Можливість заміни молочної сировини на рослинні аналоги без втрати смаку
  • Стандартизація смаку продукту, виробленого у різних партіях

 

Ефект дії

  • Смак та післясмак натуральної вершкового масла навіть при 100% заміні молочного жиру в рецептурі на рослинний.
  • Насичене тіло смаку продукту та довгий післясмак
  • Збільшення органолептичного відчуття жирності продукту без збільшення вмісту жиру в рецептурі
  • Маскування небажаних смакових відтінків (кормового, рослинних жирів, сировини нестандартної якості)
  • Збалансованість і стандартизацію смаку продукції
  • Можливість випуску широкого асортименту спредів з популярними смаками - від «Селянського» до «Кисловершкового» на одній базовій рецептурі за рахунок додавання різних комбінацій ароматизаторів Dairy Grains

Особливості внесення

При виробництві паст та спредів внесення  відбувається разом із сухими інгредієнтами у водну фазу або при відновленні сухого молока при кімнатній температурі, при ретельному перемішуванні до пастеризації.

Дегустацію готового продукту рекомендується проводити не раніше, ніж на четверту добу після приготування, щоб дати можливість молекулам жирів та смакоароматичних інгредієнтів сформувати стійку структуру та остаточний смаковий профіль продукту.

Кінцевий результат

  • Паста та спред зі смаком максимально наближеним до смаку натурального вершкового масла
  • Можливість заміни молочної сировини на рослинні аналоги без втрати смаку
  • Стандартизація смаку продукту, виробленого у різних партіях
У вас залишились питання?
Ми з радістю допоможемо.
У вас залишились питання?
Ми з радістю допоможемо.
Запрошуємо вас до співпраці! Будемо щиро раді допомогти вам у розвитку вашого бізнесу.
Усі деталі замовлень можна уточнити за телефонами