sa
Суфле та зефірна продукція

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ ЗЕФІРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА СУФЛЕ  ДОЗВОЛИТЬ:

  • Збагатити смак та післясмак присутністю вершкового масла, молока, вершків та сиру в готовому  продукті.
  • Підвищити органолептичне відчуття жирності і наповненості смаку продукту;
  • Замаскувати небажані смакові відтінки (рослинних жирів, сировини нестандартної якості).
  • Згладити різні смакові ноти, зробивши, смак продукту плавним та рівним.
  • Стандартизувати та збалансувати  смак та аромат продукції.

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для кращого розкриття властивостей продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • Вносити інгредієнти «Dairy Grains» наприкінці збивання разом кремом (масло або спред зі згущеним молоком) з розрахунку 0,1–0,2% до маси продукту у вигляді густої емульсії.
  • Якщо в технологічному процесі не передбачено згущене молоко та крем , потрібно вносити разом, із сухими речовинами, у цукровий сироп.
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.