sa
Кондитерські креми та начинки

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ КРЕМІВ ТА НАЧИНОК ДОЗВОЛИТЬ:

  • Збагатити смак та післясмак присутністю вершкового масла, молока, вершків  в готовому  продукті.
  • Підвищити органолептичне відчуття жирності і наповненості смаку продукту;
  • Замаскувати небажані смакові відтінки (рослинних жирів, сировини нестандартної якості).
  • Згладити різні смакові ноти, зробивши, смак продукту плавним та рівним.
  • Стандартизувати та збалансувати  смак та аромат продукції.

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для повного розкриття смаку в готових виробах.

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • У креми та жирові начинки, що не піддаються термічній обробці, інгредієнти вносяться наприкінці збивання крему або приготування жирової начинки з розрахунку 0,1–0,2% до маси продукту у вигляді густої емульсії.
  • У виробництві кондитерських начинок для вафель внесення відбувається разом з іншими сухими інгредієнтами (наприклад, цукровою пудрою) на початковому етапі приготування начинки ретельно, перемішуючи.
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.

    Крем із використанням інгредієнтів «Dairy Grains»має дуже виражений смак та аромат. Креми та жирові начинки набувають пишної та рівної вершкової текстури.