sa
Сухі суміші для кондитерських кремів

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТІ СУХИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ КРЕМІВ  ДОЗВОЛИТЬ:

  • Збагатити смак та післясмак присутністю вершкового масла, молока, вершків  в готовому  продукті.
  • Підвищити органолептичне відчуття жирності і наповненості смаку продукту;
  • Замаскувати небажані смакові відтінки (рослинних жирів, сировини нестандартної якості).
  • Згладити різні смакові ноти, зробивши, смак продукту плавним та рівним.
  • Стандартизувати та збалансувати  смак та аромат продукції.

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для кращого розкриття смаку продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • Внесення відбувається разом з іншими сухими інгредієнтами при приготуваннІ суміші
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.