sa
Здобне печиво, крекери та снеки.

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ ЗДОБНИХ ВИРОБІВ ДОЗВОЛИТЬ:

  • Надати вершковий смак та аромат виробам з довгим приємним післясмаком.
  • Підвищити органолептичне відчуття здобності продукту і наповненості його смаку.
  • Замаскувати небажані смакові відтінки.
  • Створити відчуття «танення», роблячи текстуру печива більш розсипчастою.
  • Створити нові оригінальні смаки від пікантних до солодких,з яскраво вираженим карамельним або топленим ароматами..

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains»  полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

 Умови для кращого розкриття смаку продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • У виробництві здобних виробів внесення відбувається разом з іншими сухими інгредієнтами (наприклад, цукровою пудрою) на  етапі змішування з маргарином
  • У виробництві крекерів та снеків інгредієнти наносяться на поверхню виробів або посипанням, або у складі масляної ароматичної добавки після випічки виробів з розрахунку 0,4-1% до маси ароматичної добавки.
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.

    Рекомендована витрата інгредієнтів на виробництві здобних виробів становить 0,4-0,7% до маси продукту .Для зменшення дозування можливе використання інгредієнтів разом із іншою ароматикою завдяки цьому дозування становитиме від 0,05 до 0,1% готових виробів.