sa
Мясопродукти

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори, Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку, водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ М'ЯСНИХ ВИРОБІВ ДОЗВОЛИТЬ:

  • Скоротити застосування вершкового масла, вершків, сирів, або повністю виключити їх застосування без втрати, а найчастіше з покращенням смакових властивостей.
  • Створити відчуття смаку молочного жиру, що надає готовому продукту повноцінний багатий смак та приємний післясмак.
  • Замаскувати небажані смакові відтінки, присмак низькосортної сировини, сої, крохмалю.
  • Гармонізувати смак, зробити його плавним, ніжним, пом'якшити смак спецій.
  • Посилити природний смак м'ясопродуктів, продукт стає соковитим, тіло смаку стає більш насиченим.

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

 При використанні у виробництві делікатесної продукції та продуктів, що піддаються шприцюванню або замочуванню:

   Для приготування розсолу інгредієнт розчиняють у рідині для шприцювання м’ясних делікатесів. Наприклад на 100 кг продукту (м’ясо, кури) — 10 л розсолу, додати 200–400 гр Масло солене (Natural BF 35 Kosher).

   Інгредієнти також можна додавати в суміш спецій із розрахунку: Наприклад на 100 кг продукту (кури, м’ясо та ін.) — 2кг суміш спецій, у цю суміш додають 200–400 гр Вершки концентровані (Natural CF100) або Масло концентроване (Natural BF100).

 При використанні у виробництві ковбасних виробів, паштетів, м'ясних фаршів:

   Для варених ковбас, сосисок та сардельок внесення інгредієнтів рекомендується здійснювати разом з іншими сухими складовими безпосередньо у фарш до куттерування.

   Для м'ясних напівфабрикатів внесення інгредієнтів відбувається разом з іншими сухими складовими безпосередньо у фарш при ретельному перемішуванні до формування котлет, біфштексів або ромштексів.

 Умови для кращого розкриття смаку продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.

    Додавання до м'ясних виробів невеликої кількості інгредієнтів «Dairy Grains»(0,1–0,4% від ваги готового продукту) наддасть їм повноцінний багатий смак, незвичайний аромат, ніжність, м’якість та смакове багатство.