sa
Продукти швидкого приготування

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ СУПІВ, РІЗНОМАНІТНИХ КАШ, КАВОВИХ НАПОЇВ, ОВОЧЕВИХ ТА ФРУКТОВИХ ПЮРЕ  ЗАБЕЗПЕЧИТЬ :

  • Присутність в готових виробах повноцінного смаку та аромату  вершкового масла, молока , вершків, сметани, йогурту та різних сирів. 
  • Відчуття смаку молочного жиру, що надає готовому продукту повноцінний багатий смак та приємний післясмак.
  • Маскування небажаних смакових відтінків, низькосортної сировини, різких  спецій.
  • Баланс та грмонію смаку, зробивши його плавним, ніжним, пом'якшившти 

 ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   При виготовленні супів швидкого приготування, внесення інгредієнтів відбувається разом з іншими сухими складовими при складанні суміші при ретельному перемішуванні.

  У виробництві каш швидкого приготування внесення інгредієнтів відбувається разом з іншими інгредієнтами сухими (наприклад, цукром) при складанні сухої суміші при ретельному перемішуванні..

  У виготовленні картопляного пюре швидкого приготування внесення інгредієнтів відбувається разом з іншими сухими складовими (наприклад, сіллю та спеціями) при складанні суміші при ретельному перемішуванні.

   У виробництві кавових напоїв типу "3 в 1" внесення ароматизаторів рекомендується здійснювати суміш з іншими сухими складовими при ретельному перемішуванні.

 Умови для кращого розкриття смаку продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.