sa
Масло, спреди, пасти та суміші

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ СПРЕДІВ, ВЕРШКОВО-РОСЛИНИХ СУМІІШЕЙ ТА ПАСТ ДОЗВОЛИТЬ:

  • Замаскувати небажані смакові відтінки рослинних жирів, сировини нестандартної якості.
  • Посилити органолептичне відчуття жирності продукту без збільшення вмісту жиру в рецептурі.
  • Виготовляти комбіновані продукти з рослинних інгредієнтів, максимально наближені за смаком до натурального вершкового масла.
  • Розширити асортимент,поєднуючи різні інгредієнти, пропонуючи різноманітні смаки від пікантних до солодких, з яскраво вираженим карамельним або топленим ароматами.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для кращого розкриття властивостей продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • Вносити інгредієнти при приготуванні суміші разом з сухими речовинами.
  • Або вносимо на етапі відновлення сухого молока, до пастеризації.
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.