sa
Цільномолочна та кисломолочна продукція

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ ЦІЛЬНОМОЛОЧНОЇ ТА КИСЛОМОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ  ЗАБЕЗПЕЧИТЬ:

  • Чистий натуральний смак та післясмак  продукції без сторонніх присмаків.
  • Збільшення органолептичного відчуття жирності продуктів без збільшення вмісту жиру в рецептурі.
  • Збалансованість і стандартизація смаку готової продукції.
  • Маскування небажаних смакових відтінків (кормового, рослинних жирів, сировини нестандартної якості).

ОСОБЛИВОСТІ ВНЕСЕННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для кращого розкриття властивостей продукту

  • Наявність у технологічному процесі водної фази
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів
  • У виробництві  цільномолочки та кисломолочних продуктів у рецептурі, яких використовується молоко безпосередньо в нього до пастеризації, ретельно перемішуючи.
  • Для виробництва цільно молочних та кисломолочних комбінованих продуктів, вносити:
    •  разом з іншими сухими інгредієнтами,наприклад сухим молоком, у водну фазу приготування суміші;
    • в нормалізовані вершки до гомогенізації та пастеризації для кращого розкриття смаку.
  • Дегустацію готового продукту рекомендується проводити не раніше ніж через добу після приготування.