sa
Майонез та соуси

     Натуральні смакоароматичні інгредієнти «Dairy Grains» є збалансованою концентрованою сумішшю жирних кислот натурального походження. Жирні кислоти — основний компонент у цих інгредієнтах, що надає продукту вершковий, молочний, сирний смак та аромат.

    Концентрати смаку працюють не так, як звичайні ароматизатори,Їхня дія спрямована на формування насиченого вершкового тіла смаку та довгого післясмаку,водночас аромат продукту вони, лише трохи підкреслюють. Це дає ефект присутності в продукті натурального вершкового масла, вершків та інших молочних складників.

ЗАСТОСУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТІВ "DAIRY GRAINS" У ВИРОБНИЦТВІ СОУСІВ ТА МАЙОНЕЗІВ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ:

  • Приємний гармонійний аромат та смак, із натуральним м’яко вираженим відтінком молочної продукції без сторонніх присмаків
  • Маскування небажаних смакових відтінків (надмірної кислотності,яєчного порошку, рослинних жирів та сировини нестандартної якості)
  • Органолептичне відчуття жирності в низькожирних майонезах та соусах без збільшення вмісту жиру в рецептурі.
  • Збалансованість і стандартизацію смаку продукції.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ.

   Застосування натуральних смакоароматичних інгредієнтів «Dairy Grains» не потребує змін у технологічному процесі, прийнятому на виробництві, за винятком попередньої підготовки інгредієнтів.

   Підготовка інгредієнтів «Dairy Grains» полягає розведенні порошку у воді при температурі 50-60°С, пропорція 1:4 для отримання 2-х компонентної емульсії.

Умови для повного розкриття смаку в готових виробах.

  • Наявність у технологічному процесі водної фази.
  • Температурний режим для якісного розчинення інгредієнту від 50 градусів.
  • Вносити разом із сухими інгредієнтами у водну фазу до пастеризації.
  • Ретельне перемішування для повного розкриття смаку та аромату.